Walker

Fabrikant van professionele maaimachines

Voor hoogstaand maaigemak kiest u voor een maaimachine van Walker. Het Walker-assortiment bestaat uit verschillende series met elk zijn eigen kenmerken. Van compacte, kleinere grasmaaiers in een lager prijssegment; tot gras- en gazonmaaiers voor veelvuldig en professioneel gebruik. De machines zijn door de beschikbare ad-ons breed inzetbaar. Zo gebruikt u de machine bijvoorbeeld ook om te verticuteren of om sneeuw te ruimen.

 

S -Serie

De S-serie is het oorspronkelijke ontwerp van de Walker. Compact gebouwd en wendbaar. De S-serie is uitgerust met een kleinere motor met vereenvoudigde aandrijftechniek. De wendbare S14 maakt gebruik van Hydro - Gear® ZT3100 transaxles en een 12.5 " grass handling blower die het materiaal opvangt in het  opvangdek. Er is een verscheidenheid aan werktuigen en extra opties beschikbaar. Hij deelt het grootste deel van de kenmerken van de high-performance modellen. De S14 is een perfecte machine voor huiseigenaren met een groot gazon of landgoed.

 

C -Serie
 

Een duurzaam ontwerp gecombineerd met een krachtige motor. De C-serie biedt behendigheid, wendbaarheid en een hoge capaciteit voor maaiwerkzaamheden. De C19 is een populaire machine voor commerciële doeleinden. De machine had zijn opkomst in hoogstaand onroerend goed-onderhoud begin jaren '90. Vandaag de dag is de MC doorontwikkeld tot een moderne machine. Het is makkelijker geworden om de aandrijflijn bloot te leggen en heeft nu standaard een 7 – korenmaat dek. De machine is uitgegroeid tot een evenwichtige, eenvoudig te bedienen machine .
 

 

T-Serie

Populair bij de professional in landschap- en tuinonderhoud. Model T23 biedt de perfecte balans tussen kracht, behendigheid, duurzaamheid en veelzijdigheid voor een breed scala van toepassingen. Al meer dan twintig jaar een populaire keuze. De MT is Walker’s meest geavanceerde trekker-serie. Uitgerust met een zeer krachtige twin- cilindermotor is de MT een steunpilaar voor vele commerciële groenactiviteiten geworden. T–serie-trekkers gebruiken Walker-Decks en verschillende andere opzetstukken waardoor huiseigenaren, commerciële maaiers en plantsoenendiensten er een hele fijne machine aan hebben.


 

B -Serie

De B23i staat zijn klasse bekend als een compacte maaier met EFI –technologie. De B23i maakt gebruik van een 23-pk Kohler EFI motor welke zorg draagt voor het beschikbare vermogen en efficiëntie. Oorspronkelijk werd de B-serie ontworpen als een basismachine. Inmiddels is deze uitgegroeid  tot een van de meest wendbare en veelzijdige tractoren. De heuvel-prestaties is ongeëvenaard door machines van concurrenten in de industrie. De B- serie trekker past gemakkelijk in krappe ruimtes, maar kan gerust worden ingezet voor het grotere werk met grotere dekken tot 56 inches. Een verscheidenheid van ‘ad-ons’ maken van de MB het hele jaar door een no -nonsense werkpaard voor huiseigenaren en professioneel gebruik. Van sneeuwschuiven tot grasmaaien.

 

D -Serie

Een favoriete tractor voor gemeentelijke , institutionele en overheidsklanten. De MD maakt gebruik van een krachtige Kubota  vloeistof gekoelde, driecilinder dieselmotor. Een innovatief hoogtepunt van de D21D is een zelf- omkeerbare ventilator om de radiateur schoon te houden. De D-serie heeft hetzelfde basisontwerp als de T-serie en kan hierdoor gebruikt worden met verschillende messen, werktuigen en opties.

H-Serie

Twee sterke ontwerpvoordelen zijn samengebracht in de H27i:  front-cut-maaien en Kohler's Delphi elektronische brandstofinjectiesysteem. Het is de ideale combinatie van paardenkracht, productiviteit en een laag brandstofverbruik.De hoge productie H-serie haalt met gemak een hogere snelheid. Deze grotere machine heeft twee specifieke dekken (R52 en S60) en er is diverse aanvullende uitrusting beschikbaar. De H-serie biedt drie verschillende motorkeuzes: een 25 pk luchtgekoelde Kohler, een brandstofbesparende 27 pk luchtgekoelde EFI of een 24 pk vloeistofgekoelde Yanmar diesel. De Walker's H-serie trekkers staan ​​garant voor hoge kwaliteit en hoge productie.Het hele jaar door werken aan prachtige resultaten.

Meer informatie over de serie van Walker?

De Vries Mechanisatie uit Beilen heeft kennis over de maaimachines van Walker en kan u goed adviseren wanneer u overweegt een Walker aan te schaffen. Heeft u al een maaimachine uit één van de veelzijdige series van Walker? Dan staan we u graag bij met uitbreiding van de functionaliteiten, onderhoud of reparatie.

Heeft u vragen?