Tym

De distributie van TYM Tractoren voor de Benelux wordt vanaf maart 2011 verzorgd door Jean Heybroek B.V. De fabrikant, Tong Yang Moolsan Co.Ltd., opgericht in 1960 en gevestigd in Seoul in Zuid-Korea, is een industriële onderneming met verschillende divisies. De machines worden volgens de internationaal geldende eisen en normen in een hypermoderne fabriek geproduceerd. Via eigen vestigingen en onafhankelijke distributeurs vinden de machines wereldwijd hun weg naar de eindgebruikers. TYM heeft een uitgebreide ontwikkeling- en onderzoeksafdeling waarmee snel ingespeeld kan worden op veranderingen in de markt. Het leveringsprogramma van Jean Heybroek bestaat uit een reeks van tractoren vanaf 23 t/m 58 pk. Alle modellen zijn verkrijgbaar met cabine en airco en kunnen worden voorzien van een uitgebreide serie aanbouw werktuigen.


TYM aanbouwwerktuigen

TYM levert ook voor de gehele serie tractoren een  reeks van aanbouwwerktuigen waarmee u de tractor zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. Veelzijdig inzetbaar. U kunt o.a. kiezen uit een voorlader en-of een achter-graafarm, een trekhaak, een fronthef, enz., maar meer configuraties zijn mogelijk.
Meer informatie over TYM aanbouwwerktuigen

TYM Compact tractor T233-HST, hydrostaat

Tym tractor, compact tractor. De TYM 233 HST is de kleinste tractor uit de reeks; klein van formaat, maar groot in prestaties!  Zeer geschikt voor particulier gebruik, maar ook semi-professioneel inzetbaar: maneges, hoveniersbedrijven, campings, overheid, semi-overheid, enz.
Meer informatie over TYM Compact tractor T233-HST, hydrostaat


TYM Compact tractor T273-HST, hydrostaat

Trekker, compact tractor TYM. De TYM 273 HST is de tweede tractor uit de 200 reeks, voor als u wat meer vermogen wilt hebben. De tractor heeft dezelfde afmetingen als het trekker model 233.Geschikt voor particulier gebruik, maar ook semi-professioneel inzetbaar.
Meer informatie over TYM Compact tractor T273-HST, hydrostaat

TYM Compact tractor T293-HST, hydrostaat

Tractor Tym, model 293HST. De TYM 293 HST is de derde trekker van de 200-serie. U heeft meer vermogen dan de overige modellen in de 200-serie. Tevens staat deze tractor iets hoger op de banden, waardoor een hogere bodemvrijheid wordt verkregen.
Meer informatie over TYM Compact tractor T293-HST, hydrostaat

TYM Compact tractor T353-HST, hydrostaat

Een sterke compact tractor van TYM. De TYM trekker T353-HST is een sterke hydrostatisch aangedreven tractor voor het midden segment. Zeer geschikt om in te zetten bij golfbanen, hoveniersbedrijven, campings, semi-overheid, enz. De trekker is zeer veelzijdig inzetbaar, mede door de mogelijkheid om diverse optionele werktuigen te monteren.
Meer informatie over TYM Compact tractor T353-HST, hydrostaat

TYM Compact tractor T433-NC, geschakeld

De TYM T433-NC Een geschakelde compacttractor voor sterk werk! Voorzien van een Perkins 4-cilinder motor met een vermogen van 43pk. Zeer geschikt voor loonwerkers, gemeenten, overheidsinstellingen, hovenierbedrijven, enz. Uitgerust met 16 versnellingen voor- en achter.
Meer informatie over TYM Compact tractor T433-NC, geschakeld

TYM tractor T503-HST, hydrostaat

De TYM tractor T503-HST is de zwaarste hydrostatisch aangedreven tractor van het programma. Een vermogen van 51 pk zorgt dat met deze tractor elke klus simpelweg geklaard kan worden. Ideaal voor loonwerkers, overheden of instanties die zwaar werk hebben te verrichten.
Meer informatie over TYM tractor T503-HST, hydrostaat

TYM tractor T503-NC, geschakeld

Tractor,compact tractor van TYM. De TYM T503-NC is de geschakelde versie van de T503-HST. Met een vermogen van 51 pk. De trekker is geschikt om in te zetten voor zwaardere klussen. Ideaal voor loonwerkers en overheden. De machine is zeer veelzijdig inzetbaar, mede door de mogelijkheid om diverse optionele werktuigen.
Meer informatie over TYM tractor T503-NC, geschakeld

TYM tractor T603-NC PS, electronisch geschakeld

De TYM tractor T603-NC PS is de broer van de T603-NC en voorzien van een electrisch, synchronische voor- en achteruitschakeling met 16 versnellingen; schakelen zonder te koppelen. De motor levert een vermogen van 58pk. De machine kan worden uitgebreid met een hele reeks van aanbouwwerktuigen.
Meer informatie over TYM tractor T603-NC PS, electronisch geschakeld

TYM tractor T603-NC, geschakeld

Met de TYM tractor T603-NC wordt zwaar werk een simpel karweitje. De motor levert een vermogen van 58pk. De trekker is voorzien van een manuele, synchronische voor- en achteruitschakeling met 16 versnellingen. Tevens bestaat de mogelijkheid om diverse aanbouwwerktuigen te gebruiken.
Meer informatie over TYM tractor T603-NC, geschakeld
 

Heeft u vragen?