Kent u dat?

De eerste lentezon straalt weer aan de hemel, uw gazon begint al weer aardig groen te worden. Het moment om voor de eerste keer dit seizoen uw gazon te maaien!
U haalt uw gazonmaaier na een lange winter onder het stof uit de hoek van uw garage, trekt aan het koortje en ……… niets!
 
Om dat probleem te voorkomen is het raadzaam uw gazonmaaier nu een onderhoudsbeurt te laten geven. Dit komt niet alleen de levensduur van uw machine ten goede, maar het bespaart u wellicht ook veel narigheid en ergernis wanneer u in het voorjaar uw gazon weer wilt gaan maaien.
 
Om het u gemakkelijk te maken, halen wij uw gazonmaaier tegen een kleine meerprijs op en brengen deze na de winterbeurt weer gratis terug. Het enige wat u hoeft te doen is met onze tuin & park techniek afdeling te bellen (0593-582026). E-mailen kan natuurlijk ook (winkel@devriesmechanisatie.nl).
Wij maken dan een afspraak met u wanneer wij uw gazonmaaier op komen ophalen en weer terug brengen.
Uiteraard kunt u uw gazonmaaier ook zelf bij ons langs brengen en een bezoek brengen aan onze winkel waar u een ruim assortiment aan tuinmachines en tuingereedschap vindt.
 
Ook dit winterseizoen hanteren wij vaste prijzen* voor uw winterbeurt. Op deze manier weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u uw maaier vóór 31 december aanbiedt voor onderhoud, krijgt u 10% korting op de vaste prijs en de extra gebruikte onderdelen!
 
Komen er hoge kosten aan uw gazonmaaier of is deze misschien aan vervanging toe? Wij maken graag  geheel vrijblijvend een aanbieding voor u. Wij kunnen uw oude gazonmaaier inruilen en vervangen voor een nieuwe Honda, Stihl, Toro, of Stiga gazonmaaier.
 

Klik HIER voor de actuele prijslijst (seizoen 2021/2022)