Het unieke tracing systeem

Komma Trace

 
De laatste jaren neemt de criminaliteit op het platteland behoorlijk toe. Met name graafmachines, landbouwvoertuigen en tuin- & parkmachines zijn in trek bij de criminelen. Vandaar dat diefstalpreventie van een steeds groter belang wordt. Zo is er steeds meer vraag naar een betrouwbaar en onvindbaar beveiligingssysteem.

 

5 in 1

Het enorme aanbod aan beveiligingssystemen is tot op heden makkelijk te saboteren door de criminelen. Zo zijn veel van deze systemen bedraad, en hierdoor makkelijk vindbaar. Daarnaast maken de systemen gebruik van GPS. En dit signaal is eenvoudig te verstoren door het gebruik van een blocker of jammer.

Om dit tegen te gaan is het beveiligginssysteem Komma EYE geheel draadloos. En maakt naast GPS ook nog gebruik van 4 andere opsporingstechnieken. Namelijk GSM Lokalisatie, Radiofrequentie, RFID en SIM-uitpeiling. Dit alles maakt het dus een 5 in 1 systeem. Dus bij uitval of sabotage van 1 techniek, valt de Komma EYE terug op een andere techniek. Mede hierdoor is het beveiligde object ook terug te vinden in gebouwen, loodsen en containers. En dit alles in een kastje dat niet groter is dan een luciferdoosje.

 

 

 

 

Trackeye portaal

Als u een abonnement heeft afgesloten krijg u toegang tot de beveiligde website, waar u de laatste posities kunt zien, de alarminstellingen kunt veranderen en eenheid gegevens toe kan voegen. De Komma EYE geeft standaard om de 24 uur zijn positie door, dit kunt u afstemmen op u eigen wensen en behoeften. Ook kan er een alarm afgaan als het object buiten een vooraf aangegeven gebied komt, het geofence-systeem. Daarnaast zit er nog een lichtsensor, bewegingsmelder en temperatuurmeting-systeem ingebouwd. Vervolgens kunt u bij de eenheid gegevens het model invullen, serienummer, type en een beschrijving toevoegen.

 

 

 

 

 

Deense kwaliteit

Sinds de oprichting in 2012 heeft Komma trace alle gestolen, verduisterde en verloren objecten teruggevonden. Daarnaast heeft het systeem een wereldwijde dekking en opvolging in geval van diefstal in 122 landen door Brinks Global Services. Ook heeft de Komma EYE een lange levensduur (3 of 12 jaar), afhankelijk van welk type u gebruikt. Overigens is het een Europees product, het systeem wordt namelijk gefabriceerd in Denemarken. Mede hierdoor weet u dat het een kwaliteitsproduct is.

Meer weten over onze producten?

Bel of mail ons voor meer informatie, of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heeft u vragen?