Sinds dit jaar mogen wij onszelf dealer van Regent Connecting Mobile Assets noemen. Door de mogelijkheden die deze slimme oplossing biedt zijn wij ervan overtuigd dat dit product dé oplossing is voor het volgen en uitlezen van mobiele objecten. 

Regent Connecting Mobile Assets. Dé oplossing voor het beveiligen, volgen, monitoren en het uitlezen van dat uit mobiele objecten. Deze objecten kunnen worden gezien in de breedste zin van het woordt. Regent biedt producten aan die toepasbaar zijn in tractoren, machines met/of zonder cabine, boten, palletwagens, mobiele brandstoftanken, (mest)containers, generatoren, compressoren, hand gereedschappen en meer. 

Regent biedt verschillende typen producten aan voor elk soort object. Hieronder enkele van deze producten : 

Afhankelijk van het type product biedt volgsysteem enkele voorbeelden: 

- Locaties live op kaart
- Routehistorie
- KM-Registratie en Fleetmanagement 
- Bestuurdersidentificatie 
- Beveiliging en GeoFence (virtuele hekwerken) 
- Brandstofmanagement 
- Servicemanagement 
- Startonderbreker 

Het aanschaffen van een Regent product is zeer eenvoudig. U levert uw NAW-gegevens bij ons aan en wij zorgen ervoor dat dit wordt aangeleverd bij Regent. Indien gewenst monteren wij het volgsysteem in uw machine/gereedschap. Als laatste stap neemt Regent contact met u op voor verdere afwikkeling. 

Bent u nog steeds niet overtuigd van dit volgsysteem? Neem dan eens contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel 0593-582020.  

Heeft u vragen?