Onderhoud en reparatie

De Vries tuin- en parktechniek heeft veelzijdige en vakkundige monteurs in dienst, werkzaam in een professioneel ingerichte werkplaats. Dit staat garant voor betaalbaar onderhoud en een goede service.

U kunt voor alle merken bij ons terecht, voor zowel onderhoud alsook reparatie.
Ook kunt u bij ons terecht voor het slijpen van zaagkettingen en maaimessen.

Garantie

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van onze machines, zowel nieuw als gebruikt, kunt u geconfronteerd worden met kapotte onderdelen. De Vries Tuin- & parktechniek heeft garantie en service hoog in het vaandel staan. Wij zorgen er voor dat uw machine weer zo snel mogelijk gerepareerd wordt waarbij wij er desgewenst voor zorgen dat uw tuinmachine door ons wordt opgehaald en na reparatie wordt teruggebracht.

De garantieperiode van nieuwe machines wordt door de fabrikant bepaald, terwijl deze van gebruikte machines bij de verkoop wordt overeengekomen. Het merendeel van de reparaties wordt door ons in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats verricht. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat uw machine wordt opgestuurd. Hierdoor kunnen wij de reparatietijd zeer beperkt houden zodat u uw machine niet lang hoeft te missen.

Winteronderhoud

Ook voor winteronderhoud aan uw tuinmachine kunt u bij ons aankloppen. Neem hiervoor contact met ons.

Om het u gemakkelijk te maken, halen wij uw gazonmaaier tegen een kleine meerprijs op en brengen deze na de winterbeurt weer gratis terug (geldt alleen voor de Gemeente Midden Drenthe). Het enige wat u hoeft te doen is met onze Tuin & Park Techniek afdeling te bellen 0593-582026. E-mailen kan natuurlijk ook (winkel@devriesmechanisatie.nl ). Wij maken dan een afspraak met u wanneer wij uw gazonmaaier op komen ophalen en weer terug brengen.

Uiteraard kunt u uw gazonmaaier ook zelf bij ons langs brengen en een bezoek brengen aan onze winkel waar u een ruim assortiment aan tuinmachines en tuingereedschap vindt.

Neem een kijkje in onze werkplaats