Koop nu uw Stihl tuingereedschap online

Stihl & Viking webshop      

Stihl Online Partners zijn erkende vakhandelaren die het catalogusassortiment van Stihl en Viking niet alleen in hun winkel, maar ook online aanbieden. Daarmee zijn de drie zuilen van de Stihl verkoopfilosofie - kwaliteit, service en advies- nu ook digitaal verzekerd. Omdat De Vries tuin- en parktechniek uw erkende Stihl en Viking vakhandelaar is kunt u bij ons online uw tuingereedschap en tuinmachines aanschaffen!

Altijd toegang tot het complete assortiment van Stihl & Viking

Via de gepersonaliseerde webshop kan De Vries tuin- en parktechniek u het volledige assortiment van Stihl en Viking aanbieden. U heeft dus altijd en overal toegang tot het complete assortiment. De producten kunnen vrijblijvend online worden gereserveerd en in onze winkel worden afgehaald. Daar krijgt u dan persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers over een veilig gebruik van de machines.

Inclusief bezorging, montage en persoonlijke instructie

De door u aangeschafte Stihl en Viking producten worden naar u toegestuurd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen transportservice. Zo hoeft u voor nieuw tuingereedschap nooit meer de deur uit! Het product wordt bij levering klaar voor gebruik en met een persoonlijke introductie overhandigd. Want ook bij online verkoop blijven service en advies belangrijk.

Machines die potentieel gevaarlijk kunnen zijn, zoals motorzagen en doorslijpmachines, worden niet verstuurd. Die machines kunnen enkel bij de vakhandelaar afgehaald worden om voldoende deskundig gebruiksadvies te garanderen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gepersonaliseerde Stihl en Viking webshop van De Vries tuin- en parktechniek? Twijfel dan niet en neem contact op via ons contactformulier. Voor direct contact zijn wij telefonisch bereikbaar op 0593-582026

Heeft u vragen?