HETE LUCHT ONKRUID BESTRIJDING

Geld besparen op onkruidbestrijding was nog nooit zo makkelijk! Met de Weedheater hete lucht onkruidverdelgers beheerst u op een milieuvriendelijke (geen gif), en goedkope manier uw onkruid. De Weedheater is de perfecte machine voor de professionele hovenier, en professionele groenbeheerders zoals gemeenten en provincies.

Universeel toepasbaar
De Weedheater kan op vrijwel elke machine gemonteerd worden en is leverbaar in verschillende afmetingen.

weedheater

De Weedheater is de goedkoopste machine in zijn klasse. Zowel in aanschaf als gebruik.

 

WEEDHEATER, HETE LUCHT ONKRUIDBESTRIJDING

Op basis van onze jarenlange ervaring met de bouw en productie van hete lucht onkruidbestrijding, heeft WEEDHEATER een nieuwe generatie machines ontwikkeld met focus op hoge energie- efficiëntie en lage CO2-uitstoot.
De nieuwe generatie specialiseert zich door doormiddel van stralingswarmte als hete lucht waarmee de machine niet in contact is met het onkruid. Hierdoor is er minder brand gevaar.

Milieu vriendelijk

De Weedheater gebruikt geen gif en heeft een lage Co2 uitstoot. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor het beheersen van onkruid. En voldoet aan de regelgeving per 2016

Universeel toepasbaar

Doordat de Weedheater universeel toepasbaar is op vrijwel alle machines hoeft u alleen de Weedheater aan te schaffen. Deze kunt u zelf op u machine monteren of dit door ons laten doen.

Verschillende afmetingen

De Weedheater is leverbaar in verschillende afmetingen. De kleinste werkbreedte is 50cm breed de grootste 4 meter. Zo bieden wij voor elke situatie een oplossing.

Goedkoop

De Weedheater is goedkoop in gebruik. De machine is zo ontwikkeld dat deze zuinig omgaat met de energie. De werkbare kosten van de Weedheater bedragen c.a. €6,- per uur.

Minimale hergroei

De Weedheater zorgt voor minimale hergroei van het onkruid. Door de manier van verdelgen is de hergroei minimaal.

Geen brandgevaar

De Weedheater is een hete lucht onkruidverdelger, geen onkruidbrander. Er is geen open vlam, het onkruid wordt door de hitte verdelgt. Er is daarom geen brandgevaar.

 

Heeft u vragen?