Tuin- en parktechniek is een belangrijk onderdeel van de services van De Vries Mechanisatie uit Beilen. Onze afdeling Tuin- en parktechniek bestaat uit een ruime shop en een professioneel team voor begeleiding en service bij het aankopen van uw tuinmachine. U vindt in ons assortiment machines voor bos-, tuin-, en parkonderhoud voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop www.devriestuintechniek.nl

 

Binnen kijken

Breed aanbod tuin- en parkmachines

Het assortiment tuin- en parkmachines is ruim opgezet. Van gazonmaaiers, zitmaaiers en motorkettingzagen tot bosmaaiers, bladblazers, hoge drukreinigers, schrobmachines en quads. Voor alle voorkomende groenwerkzaamheden leveren wij de juiste machine. Wij hebben de machines volop in voorraad, zodat u zelf kunt kijken en ervaren.

Shop online

 

Dealer van bekende merken tuingereedschap en machines

Als dealer van alle bekende A-merken voorzien wij u onder andere van het complete programma van Honda, Stihl, Viking, Stiga en Kärcher. Daarnaast vertegenwoordigen wij merken als Toro, Airpress, Polaris en nog vele meer. Kwaliteit en service staan voorop bij De Vries tuin- en parktechniek. U hoeft bij ons geen machines tegen dumpprijzen te verwachten. We voeren een groot assortiment kwaliteitsartikelen van alleen A-merken tegen concurrerende prijzen. We zijn dus niet duur. Want wat is duur? Duur is wanneer de kwaliteit niet overeenkomt met de prijs. Wanneer u bij ons een machine koopt, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Bij De Vries Tuin- en Parktechniek wordt niets in de doos verkocht. Elke machine wordt door ons getest en gaat niet eerder de deur uit voordat u weet of en hoe de machine werkt.

Afbeeldingsresultaat voor dibo reiniging logo

Meer dan alleen de verkoop van groenmachines...

Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit het leveren van een goede tuinmachine. Ook landbouwmechanisatie is voor ons bekend terrein. Maar De Vries Mechanisatie staat voor meer dan dat. Wij leveren het complete pakket als het gaat om onderhoud, reparatie en het keuren van uw machine. Het huren van een specifieke machine is bij ons ook gewoon mogelijk.

Meer weten over De Vries Tuin- en parktechniek?

Wilt u informatie over tuin- en parkmachines en de aanschaf ervan?  Wij helpen u graag verder. Ook voor vragen over uw huidige machine en reparatie kunt u bij ons terecht.

Contactformulier

 

/pagina/machines/zitmaaiers-2/