Veelzijdige kwaliteitsmachines.

TopLiftStajaTopLiftStaja

TopliftStaja is een merk dat is ontstaan uit de samenwerking tussen A.S. Pol BV / Toplift uit Bruntinge en Staja Machinebouw B.V. uit Hengelo (Gld.). TopliftStaja brengt een complete lijn transport carriers op de markt.

De carriers hebben laadcapaciteiten van 12 t/m 30 ton. De lijn kenmerkt zich door een zeer degelijke bouwwijze en complete uitvoering. De grotere typen zijn zelfs standaard voorzien van radiografische bediening en hydraulische as- en disselvering, wat ze uitermate geschikt maakt voor transport over langere afstanden.

 
Een carrier van TopliftStaja, is een zeer veelzijdig transportmiddel waarmee veel verschillende zaken getransporteerd kunnen worden. Door toepassing van een open top container met achterdeur of klep is zand, puin, asfalt, etc. te laden en kippen. Verder kunnen vacuüm- of watertanks worden opgenomen en afgezet onder volle belading.
De bediening is eenvoudig en de voorbeweging vindt plaats door een standaard landbouwtrekker.

TopliftStaja is een puur Nederlandse product en wordt volledig in Zevenaar gebouwd met uitsluitend eerste keus componenten. De toegepaste containerhaak is van het merk Hyva. Toplift-Staja heeft een concurrerende prijsstelling.

Meer weten over onze producten?

Bel of mail ons voor meer informatie, of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heeft u vragen?