Hi-performance tracks voor elke omstandigheid.

CAMSO
 

De Vries Mechanisatie BV is leverancier van CAMSO (voorheen Tidue) conversie rupsrijwerken voor geheel Nederland.

CAMSO track-systemen.

Camso bouwt sinds 2004 conversie rubber track systemen en heeft sindsdien vele gepatenteerde technieken op dit gebied op haar naam staan. Camoplast is opgericht in 1982, dit bedrijf ontwikkeld en produceert rubber wielen en tracks. Het bedrijf levert al jaren tracks aan onder andere: CLAAS, John Deere, Challenger etc. Door het samengaan van beide bedrijven in 2013 is een ideaal partnerschap ontstaan.

Waarom is het CAMSO track-systeem iets voor u?

  • Passend op nagenoeg elke tractor, combine, hakselaar etc.
  • Snelle installatie door montage direct op de flens of naaf.
  • Een enkele set d.m.v. adapters inzetbaar voor zowel oogstmachine als tractor.
  • Onderhoudsarm: 1 smeerpunt, overige lagers in oliebaden.
  • Meerdere soorten, breedtes en nokkenprofielen leverbaar.

Wat levert het systeem op?

  • Tot 65% minder bodemdruk. Door de grote voetprint van de rups wordt het gewicht van uw machine beter verdeeld op de ondergrond, er ontstaat een kleinere druk per cm², hiermee kunt u bodemverdichting voorkomen.
  • Optimale tractie. Door het grote contactoppervlak en de flexibiliteit van de rups creëert u een optimale vermogensoverdracht op de ondergrond. U benut dus het vermogen van uw machine optimaal en u voorkomt slip, dit bespaard u vermogen en brandstof.
  • Uitermate groot draagvermogen. Een nat voor- of najaar kan de planning van u of uw klanten flink in de war schoppen, sommige werkzaamheden laten niet op zich wachten. Met het grote draagvermogen van Camoplast TIDUE track-systemen bent u niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden.
  • Rijcomfort en stabiliteit. Het track-systeem zorgt voor een grote stabiliteit en hoog rijcomfort, met name op een ongelijk terrein. Met Camoplast TIDUE tracks vormen greppels en diagonale grondbewerking geen enkel probleem voor u en uw machine.

 
Wilt u meer weten over het CAMSO track-systeem?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en technieken van dit systeem! Neem contact op of bekijk alvast onze volledig vernieuwde (Nederlandse) brochure.

Meer weten over onze producten?

Bel of mail ons voor meer informatie, of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heeft u vragen?