Over Bijlsma Hercules

Bijlsma Hercules heeft tot op de dag van vandaag een belangrijke bijdrage geleverd aan de mechanisatie van de landbouw. Begonnen in 1938 als hoefsmederij hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende producent van landbouwmachines voor het in- en uitschuren, sorteren en opzakken van aardappelen of vergelijkbare gewassen.

De stap van hoefsmederij naar fabrikant van landbouwmachines is kleiner dan het lijkt. Vestigingsplaats  Franeker ligt namelijk in een belangrijk aardappelteeltgebied en om tot een efficiëntere bedrijfsvoering te komen ontstond bij de telers van pootgoed de behoefte om te mechaniseren. Terwijl vroeger het leveringsprogramma hoofdzakelijk uit standaardmachines bestond, is er vandaag de dag duidelijk een tendens naar machines en installaties op maat.

Inmiddels staat de derde generatie Bijlsma aan het roer en kunt u onze rood-gele machines overal ter wereld aantreffen. Want de kwaliteit en capaciteit van een “Bijlsma Hercules” is op elk continent onovertroffen. Advies, verkoop, productie, montage en service worden allemaal centraal vanuit de hoofdvestiging in Franeker  geregeld. Waarbij ons meer dan 75 jaar aan ervaring en kennis u altijd de meest optimale oplossing  garandeert.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar zelf waarom uw product bij ons in goede handen is!

Bijlsma Hercules heeft een erg breed leveringsprogramma, dat zich door de jaren heen verder heeft verbreed en verdiept. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken gaat u direct naar de betreffende groep waarin de diverse machines zijn onderverdeeld.

Crop Handling Technology

Grading Technology

Industry