Kuilverdelers voor elke bedrijfgrootte

MAMMUT

MAMMUT machines, praktische en degelijke machines vinden hun weg van Oostenrijk naar Nederland. Een complete kuilverdelers toepasbaar in elke bedrijfsgrootte. Zowel voor de agrariër als voor de dienstverlenende loonwerker een prima programma.

In het Oostenrijkse Gürten worden in een moderne machine fabriek de producten geproduceerd. De Oostenrijkse machinebouwer hanteert een hoge kwaliteitsnorm en ontwikkelt zijn producten in nauwe samenwerking met haar afnemers. De producent exporteert haar producten door heel Europa.

MAMMUT een sterk merk.

De verdelers werken volgens het axiale principe. Ontwikkeld voor zowel kleinschalige bedrijven als voor de loonwerker die enorme capaciteit zoekt.
De kuil wordt door de stuwende werking van de verdeler snel verwerkt en daarbij secuur verdeeld. De grote capaciteit en perfecte verdeling geeft u meer tijd om de silage goed aan te rijden, wat weer heel belangrijk is voor het verkrijgen van een goed geconserveerd product.
De zware en degelijke uitvoering kenmerken de MAMMUT verdelers en garanderen daarmee een probleemloze werking en een lange levensduur. Montage voorop of achterop de tractor is mogelijk, maar ook een hydraulisch aangedreven machine behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een verreiker of shovel.

Heeft u vragen?