Reinigingsmachines voor tuin- en parkonderhoud

In het ruime assortiment van De Vries Tuin- en park vindt u een grote selectie reinigingsmachines. Reinigingsmachines met geavanceerde technologieën die die zijn ontworpen om uitstekend resultaat te leveren. Doordacht qua design, maar bovenal comfortabel in gebruik.

Ons assortiment reinigingsmachines

Bij reinigingsmachines denkt u waarschijnlijk aan hogedrukspuiten en schrobmachines. Ons assortiment gaat veel verder dan dat. Voor het opruimen in de tuin leveren we ook hakselaars, bladblazers, veegmachines en alleszuigers. En heeft u al eens gedacht aan een machine die allerlei werkzaamheden voor u uitvoert? Met de transportvoertuigen van Polaris wordt een multifunctioneel inzetbare tuin- en parkhulp gerealiseerd. Door de werktuigen als een voorlader, palletvork, frontmaaier of een frontbezem te plaatsen is machine geschikt voor verschillende werkzaamheden in het bos, tuin of park.

Meer weten over reinigingsmachines van De Vries Mechanisatie?

Een opgeruimde omgeving geeft een opgeruimd gevoel! Bij de aanschaf van de juiste machine spelen verschillende overwegingen mee. Misschien zijn perfecte reiniging, gemakkelijk bedienbaar en slijtvaste onderdelen voor veelvuldig gebruik, eisen die u aan uw machine stelt. De Vries Mechanisatie helpt u met een gedegen advies graag bij het maken van de juiste keuze.

Contactformulier