Frezen

Met de frezen van de Vries Mechanisatie heeft u niets te vrezen

Het losmaken van grond was nog nooit zo gemakkelijk. Met een grondfrees aangedreven door een elektro- of benzinemotor wordt de grond met wortels en al verhakseld. Naast de tijdsbesparing die het oplevert vergt het ook minder inspanning dan handmatig spitten. Voor de professionele hovenier mag de tuinfrees natuurlijk niet ontbreken in het machinepark. Maar ook de particulier die een grote tuinoppervlakte wil aanleggen heeft gemak van de tuinfrees. Het huren van machines is eventueel ook een optie.

Ons aanbod

Wij leveren verschillende types tuinfrezen en accessoires voor het frezen, ploegen en cultiveren van grond. Van grondfrezen tot stobbenfrezen; van motorhakfrezen tot multifunctionele machines. De lijn van Honda Power Equipment bestaat uit geavanceerde tuinfrezen met viertaktmotoren. De motorhakfrezen van Viking bevatten stervormige hakmessen en gaan door dik en dun. Met de voorraad in ons magazijn streven wij ernaar om de meest gangbare freesmachines uit voorraad te leveren.

Onze merken

Bekende producenten als Honda en Toro maken tuinfrezen van goede kwaliteit. Tuin- en parkmachines leveren wij van verschillende A-merken merken.

 

Meer weten over de frezen uit ons assortiment?

Door het grote aanbod tuinfrezen ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Wij voorzien u graag van de juiste informatie als het gaat om de aanschaf van een nieuwe tuinfrees.

Contactformulier