Zodat alles goed verloopt.

Onderhoud en Reparatie.

Uw eisen worden serieus genomen.

U kunt er op vertrouwen: wanneer u ons nodig heeft, zijn we er. Overal. Snel. Betrouwbaar. Indien nodig 24 uur per dag. Met een nauwkeurige oplossing, die uw machine en uw bedrijf verlangt. Zodat alles perfect verloopt.

Altijd up-to-date.

CLAAS dealers behoren wereldwijd tot de best presterende bedrijven in de landbouwmechanisatie. In onze high-tech werkplaats van ruim 1.100 m2 bent u voor de meest uitéénlopende reparaties aan het goede adres. Onze technici zijn goed opgeleid en professioneel uitgerust met het juiste speciale gereedschap en diagnose-apparatuur. Onze service staat voor kwalitaief hoogwaardige werkwijze, die perfect voldoet aan uw verwachtingen te aanzien van deskundigheid en betrouwbaarheid. Met onze service bent u altijd up-to-date

Originele onderdelen.

Speciaal op uw machine afgestemd: specifieke onderdelen, kwalitatief hoogwaardige hulpstoffen en nuttige accesoires. maak gebruik van onze uitgebreid assortiment producten, waarmee wij u precies de oplossing aanbieden, die uw machine voor 100% bedrijfszekerheid nodig heeft.

Zekerheid is in te plannen.

Onze service helpt u de bedrijfszekerheid van uw machine te verhogen, het risico van uitval te beperken en met doorzichtige kosten te kunnen calculeren. Onze service biedt u voorspelbare zekerheid voor uw machine. Zodat alles perfect verloopt.

Altijd snel ter plaatse.

Voor een zeer goede servicedichtheid maken wij gebruik van meerdere "mobiele werkplaatsen" die bemand worden worden door zeer ervaren en servicebewuste technici. Zij kunnen door middel van deze speciaal ingerichte servicebussen op locatie beschikken over de meest voorkomende onderdelen en diverse test-, meet- en diagnosegereedschappen.

VA-Keur veiligheidkeuring

 

 

 

Heeft u vragen?