Transclusion

3 WIEL ELEKTRISCHE HEFTRUCKS

Het introductiemodel is voorzien van volrubber banden, een sideshift, een sterke triplex mast met 4,5 meter hefhoogte, een comfortabele ergonomische werkplek, veiligheids- en werkverlichting, en een digitaal dashboard met storing diagnose. Deze van AC-techniek voorziene heftruck wordt inclusief een 48 volts batterij van 400 Ah. en een automatische batterij lader geleverd. Een complete uitgevoerde machine voor een prijs van € 14.950,--

Maar er zijn ook snelle voorwiel aangedreven 3-wielers tot 2000 kg. hefvermogen. De bouwwijze staat borg voor moeiteloze batterijinspectie en eenvoudig onderhoud. Met energieterugwinning, krachtige AC-motoren, instelbare parameters, en voorzien van een comfortabele werkplek. Een grote verscheidenheid aan mast types en hefhoogtes is beschikbaar. Compleet uitgevoerde vorkheftrucks voor maximaal bediengemak.

 

[occasion-categorie|transclusion-3-wiel-elektrische-heftrucks]

4 WIEL ELEKTRISCHE HEFTRUCKS

Aantrekkelijke en modern vormgegeven heftrucks in de serie tot en met 3 ton heflast met een ruime mogelijkheid voor extra voorzieningen. De Zapi rijdregeling en de AC-motoren in combinatie met het lage geluidsniveau, zorgen voor een bijzonder soepel rijgedrag. De gemakkelijke toegankelijkheid van componenten reduceren de onderhoudskosten tot een minimum. En er is een grote keuze aan mast types en hefhoogtes. Ergonomisch geplaatste bedieningsorganen staan borg voor moeiteloos bedieningsgemak. Tiptoetsbediening behoort tot de mogelijkheden.

De vorkheftrucks vanaf 4 tot en met 5 ton zijn sterke robuuste machines. Werkpaarden met veel kracht, grote 80 Volts batterijen en sterke AC-motoren. Voorzien van een werkplek met ruime instap mogelijkheid en optimaal overzicht. Uitgevoerd met de nodige veiligheidsvoorzieningen waaronder hydraulische beveiligingen, verlichting en krachtige remmen.

 

[occasion-categorie|transclusion-4-wiel-elektrische-heftrucks]

 

DIESEL HEFTRUCKS

Het nieuwe MAX model van 2 t/m 3,5 ton is modern, slank, elegant, snel en door de dubbele motordemping en het geveerde bestuurderscompartiment erg comfortabel in gebruik. Een digitaal display informeert de operator voortdurend over belangrijke parameters. Een veilige werkplek door de extra sterke kooi, de brede doorkijkmast en de goede verlichting. Het grote openingsbereik van de motorkap zorgt voor ruime toegankelijkheid bij onderhoud. De motor is van Mitsubishi.

De tussenserie van 4 tot 5 ton is compact gebouwd en daardoor bijzonder wendbaar ten opzichte van het hefvermogen. Korte draaicirkels zorgen voor optimale manoevreerbaarheid. De 5 tons machine is zelfs in zowel compact als normale uitvoering beschikbaar.

Vanaf 5 ton tot 7 ton zijn het sterke robuuste machines in de middelzware klasse. Laag liggende zwaartepunten, goed manoeuvreerbaar en overzichtelijk. Echte krachtpatsers voor brede inzet.

[occasion-categorie|transclusion-diesel-heftrucks]

 

LPG HEFTRUCKS

De lpg serie tot en met 3,5 ton hefvermogen is voorzien van Nissan motoren en een soepel werkende automatische transmissie. Het geluidsniveau is erg laag en gecombineerd met de hoge werksnelheden en de dubbele trilling demping zorgt dat voor een ontspannen manier van werken. Goed bereikbare bediening handels en pedalen, een comfortabele werkplek met digitaal dashboard en alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig. Sterke standaard-, vrij zicht- of triplexmasten complementeren de machine

De middelklasse gaat van 4 tot aan 7 ton capaciteit waarbij de frames tot 5 ton er ook in compact uitvoering zijn; kort wendbaar en efficiënt. Kenmerken zijn; een comfortabele overzichtelijke werkplek, minimale afmetingen en bediengemak.

Vanaf de eveneens in zwaardere uitvoering verkrijgbare 5 tonner worden het chassis robuuster. Maar aan het rijcomfort wordt geen concessie gedaan. Sterke efficiënte werkmachines voor het middelzware werk. 

[occasion-categorie|transclusion-lpg-heftrucks]

 

TERREINHEFTRUCKS

Tweewiel aangedreven terreinheftrucks met laag eigengewicht, korte draaicirkel en een grote stuur uitslag. Voor gebruik op kwekerijen, boerderijen, buitenopslag en bij montagebedrijven. Met een krachtige dieselmotor, grote terreinbanden en een differentiaal sper. Zwaardere machines voor het gebruik bij agrarische-, loon- en bouwbedrijven. Tweewiel aangedreven voor onverhard of ongeëgaliseerd terrein en vierwiel aangedreven voor zwaardere omstandigheden. Natuurlijk altijd uitgevoerd met grote geprofileerde banden en een differentiaal sper. Een sterke automaat met koppelomvormer zorgt voor de tractie. En wordt het echt onbegaanbaar dan is er nog de vierwiel hydrostatisch aangedreven uitvoering. Met Sauer-Danfoss hydrauliek en assen en transmissie box van het Amerikaanse Dana. Met een kantelende kooi of cabine voor de goede bereikbaarheid van de componenten. 

[occasion-categorie|transclusion-ruw-terrein-heftrucks]