Landbouwmechanisatie

Door ons sterke merkenpakket, jarenlange ervaring en een nauwe samenwerking met importeurs en fabrikanten, vindt u in ons stabiele partner als het gaat om landbouwmechanisatie. Als het gaat om verkoop, advies, reparatie of onderdelenvoorziening, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden u uit eigen overtuiging uitsluitend de beste merken landbouwmachines. Ons Full-Line dealerschap van Claas en regiodealerschappen van o.a. Amazone, Kaweco, VGM en Monosem zijn daarvoor het bewijs.

Ons verkoopteam kan u door ervaring en regelmatige scholing helpen bij een juiste keuze voor het uitbreiden of vernieuwen van uw machinepark. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte machine? Onze vertegenwoordigers helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

In onze hypermoderne, geheel vernieuwde werkplaats staan wij voor u klaar om uw machinepark te repareren en te onderhouden. Tevens hebben wij een eigen mobiele servicedienst waarmee wij met onze modern ingerichte serviceauto's binnen een uur door geheel Noord-Nederland ter plaatse kunnen zijn voor onderhoud en reparaties.

In ons onderdelenmagazijn hebben wij meer dan 30.000 artikelen op voorraad liggen. Mocht er ondanks de zeer brede voorraad een artikel toch niet aanwezig zijn, dan kunnen wij dit in 90% van de gevallen binnen 24 uur leveren.

Meer weten over onze producten?

Bel of mail ons voor meer informatie, of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier