Registreer uw M1800i en ontvang € 100 retour

Door de kracht, intelligentie en technische perfectie zijn de schrikdraadapparaten uit de i-Serie de beste ter wereld! Om het kopen van de M1800i nog aantrekkelijker te maken, ontvangt u € 100 terug bij aankoop van een M1800i in 2015 of 2016! 

Lees hier alles over de i-Serie!

Hoe ontvangt u het bedrag retour?

  1. Vul het formulier in. Dat kan online, door onderstaand formulier in te vullen, of u kunt het formulier als pdf downloaden en uitprinten.
  2. Voeg hieraan kopieën of foto's toe van:
    - uw aankoop bon
    - het serienummer op de verpakking
  3. Stuur het formulier samen met de foto's naar ons op.
  4. U ontvangt binnen zes weken het bedrag retour
  5. Geniet van uw krachtige schrikdraadapparaat en optimale service en installatieadvies van de Gallagher specialist.
  6. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ze naar: promo@gallaghereurope.com.
Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden en bijzondere actievoorwaarden van toepassing.

 

 

Nieuwsbrief prijzen

Nieuwsbrief actie 

Meld u aan voor de Gallagher nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van acties en producten én maakt u kans op geweldige Gallagher prijzen! 

Aanmelden

 

Promoties en aanbiedingen van Gallagher

Promo's en aanbiedingen  

Is uw weiland er klaar voor? Maak uw afrastering compleet met de nieuwe Gallagher producten en profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk de promo's

 

Kras & Win

Kras & Win

Heeft u een kraskaart ontvangen? Kras uw unieke wincode open en activeer deze hier. Wint u één van de Power under control-prijzen?

Naar de actie

 

 

 

1 jaar extra garantie op alle schrikdraadapparaten!

Heeft u in 2015 of 2016 een Gallagher schrikdraadapparaaat gekocht? Ook in 2016 krijgt u gratis een jaar extra garantie bij uw Gallagher Schrikdraadapparaat. Wegens succes is deze actie verlengd!

Verschillende typen apparaten

Om een afrastering van stroom te voorzien heeft u een schrikdraadapparaat nodig. Daarvoor bent u bij Gallagher aan het juiste adres. Onze schrikdraadapparaten staan bekend om hun duurzaamheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk hier alle typen schrikdraadapparaten.

Het juiste schrikdraadapparaat voor uw situatie

Bent u nog op zoek naar een schrikdraadapparaat? We helpen u graag om het juiste apparaat voor uw situatie te vinden. Gebruik onze test en krijg direct advies. Wilt u aanvullend advies? Neem dan contact met ons op via 0593-582026

Gratis extra garantie

Bij ieder Gallagher schrikdraadapparaat ontvangt u 2 jaar garantie. Daar bovenop ontvangt u in 2015 en 2016 een jaar extra garantie! Heeft u een schrikdraadapparaat gekocht in 2015 of 2016? Vul onderstaand formulier in om een jaar extra garantie te ontvangen.

Formulier