De ARION500 en 600.
De ARION series zijn voor diverse klussen inzetbaar zowel voor het akkerbouw, veehouderij en transport.
Nu CLAAS presenteert de nieuwe generatie van de beproefde serie met geavanceerde apparatuur opties, een breder scala aan motoren en tal van nieuwe functies. Deze omvatten de nieuwe CIS + apparatuur, de nieuwe CEBIS terminal, geavanceerde HEXASHIFT en CMATIC transmissie functies, evenals de nieuw ontwikkelde CLAAS PROACTIV vooras.
De ARION is vanaf de herft 2017 in 3 varianten te verkrijgen zoals de Standaard uitrusting de CIS, de nieuwe CIS+ en de CEBIS comfortuitvoering. Alle modellen zijn leverbaar met HEXASHIFT powershift en de Claas eigen Cmatic transmissie de EQ200. Nu is daar de Cis+ daar aan toegevoegd. Deze Cis+ is is nieuw. Zit tussen de CIS en CEBIS in. En kan meer als de CIS. Electro ventielen die cis niet heeft. (Hendels). Cis+ kan ook met de CMATIC geleverd worden met een 7 inch in de A-stel van de cabine.
De CEBIS word met een 12 inch touchscreen. omvat een grote 12-inch kleurenscherm met een HD-resolutie, die gebruikt kan worden als een touch screen  en extra mogelijk heden geeft.

Links: de CLAAS ARION CIS  Recht de CLAAS CIS+ voor de ARION en AXION serie.
 De nieuwe CEBIS met een 12 inch touchscreen. De ARION 500/600 serie bestaat uit de vermogen van 125 pk tot 205 pk, De ARION 660 is het nieuwe top model met 205 pk. De serie bestaat uiteenlopende modellen van 145 pk (ARION 610) tot 205 pk (ARION 660) De CLAAS ARION 510 tot de ARION 550 hebben het vermogen 125 pk tot 165 pk. De ARION serie maakt nu gebruik van Adblue Alle motoren voldoen aan de uitlaat fase Fase IV door een combinatie van EGR (gekoelde uitlaatgasrecirculatie) roetfilter (DPF) en SCR (Selective Catalytic Reduction). Ondanks de integratie van de AdBluetank het volume dieseltank licht gestegen. De motor is de bekende DPS ( Deere Powers Systeems). Daarnaast heeft de Arion een nieuwe vooras, De Claas Proactiv die met cilinders in een schuine positie zijn bevestigt, zo word het gewicht nog beter verdeelt en het optimaal rijcomfort geeft zo wel op het veld als op de verharde en onverharde wegen.
De nieuwe ARION 500/600 heeft ook het Dynamische stuur, deze is bekent van het kleine broertje de ARION 400, De dynamische besturing van Claas biedt de mogelijkheid, de overbrengingsverhouding tussen stuurwiel en stuurhoek van de vooras in meerdere stappen aan de wensen van de bestuurder aan te passen.
Cabines met 4 of 5 stijlen.
Daarnaast zijn alle modellen uitgerust met een geavanceerd cabine aanbod. Alle versies bieden dezelfde royale interieurruimte, een doorlopende voorruit en een goede zichtbaarheid, zelfs op grote bijlagen aan de achterzijde. Daarnaast hebben klanten de keuze tussen de bekende 5-stijlen uitvoering met brede ingang en korte overhang van de open deur, en een 4-stijlen-cabine met volledige gezichtsveld aan de kant van de linker bestuurder. De cabine met vier stijlen wordt al gebruikt op de grotere AXION 900 en 800 modellen.
Smartstop en grote wielen
Voor de ARION modellen 630 en hoger zijn nu beschikbaar op aanvraag 42- Inch wielen en banden diameter tot 1,95 m zijn beschikbaar die veel trekkracht kan worden overgedragen bodembescherming. De smartstop is bekent van de Atos 200 en 300, daardoor kan u eenvoudig stoppen en starten op het rempedaal, dat maakt het werken met de frontlader nog makkelijker.