Dealerschap Schmotzer schoffeltechniek

Dealer Schmotzer Schoffeltechniek

We zijn trots op het feit dat we sinds kort de producten van Schmotzer mogen toevoegen aan ons dealerpakket. We mogen Schmotzer machines leveren in een groot deel van de provincie Drenthe.

Schmotzer heeft al bijna 100 jaar ervaring op het gebied van schoffeltechniek en levert een ruim aanbod aan mogelijkheden. De mogelijkheden zijn zeer divers, hierbij valt te denken aan smalle mechanische machines tot camera of gps gestuurde schoffeltechniek. Rijafstanden van 16 tot 200cm en werkbreedtes tot 9m behoren tot de mogelijkheden. Schmotzer is door de jaren heen behoorlijk gegroeid maar heeft echter nooit de diverse wensen van de klant uit het oog verloren. Zo bouwt Schmotzer schoffeltechniek voor de meer gangbare akkerbouw gewassen maar ook voor vollegrondsgroenten en (sier)bloementeelten bouwt Schmotzer oplossingen op het gebied van mechanische onkruidbestrijding. 

We zien als bedrijf dat de druk op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in de landbouw verder toeneemt, waardoor er een markt ontstaat voor mechanische onkruidbestrijding. Met Schmotzer kunnen we in (bijna) alle vragen op het gebied van mechanische onkruidbestrijding een oplossing bieden.

Onze vertegenwoordigers worden op korte termijn bijgeschoold in de mogelijkheden en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van Schmotzer schoffeltechniek.


Naar overzicht